Nieuwe uitbater/exploitant voor sportcafé de Hooiberg Olst

Marcel en Ania Kluin worden, samen met hun zoon Adriaan, de nieuwe uitbaters van sportcafé De Hooiberg in Olst. Samen starten zij per 1 februari 2019 met het aanpassen en inrichten van het sportcafé. Het is de bedoeling dat het sportcafé vanaf circa 20 februari weer open is voor de sporters en andere bezoekers.

Marcel Kluin: “Naast sportcafé De Hooiberg heb ik nog drie horecalocaties bij sportvoorzieningen die ik exploiteer. Dat doen wij met heel veel plezier. Wij hebben daarom ook veel zin in deze nieuwe uitdaging.”

De vorige uitbater van het sportcafé stopte per 1 augustus 2018. Vanaf die tijd was het sportcafé gesloten en werd er een tijdelijke oplossing gevonden in het beschikbaar stellen van de bovenzaal in de sporthal. De medewerkers van Ut Huus hebben tijdelijk voor de exploitatie van de horeca gezorgd.

Wethouder Anton Bosch: “Ik ben blij dat wij in Marcel en Ania Kluin nieuwe uitbaters hebben gevonden. Zij kunnen hun ervaringen van de andere sportlocaties die zij exploiteren in Olst gebruiken. Bovendien dragen zij het verenigingsleven een warm hart toe. Ik wens hen veel succes en heb er vertrouwen in dat de sporters bij de familie Kluin weer een gezellige plek vinden na afloop van hun activiteiten.”

Via facebook (Sportcafe De Hooiberg) kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over en van het sportcafé. Ook wordt binnenkort de website www.sportcafedehooiberg.nl gelanceerd.

Het bericht Nieuwe uitbater/exploitant voor sportcafé de Hooiberg Olst verscheen eerst op Salland TV.