Officiële opening Ondernemershuis Olst-Wijhe

Op maandag 2 oktober 2017 wordt het Ondernemershuis Olst-Wijhe officieel geopend. De betrokken wethouders Anton Bosch (economische zaken) en Herman Engberink (Sociale Zaken) verrichten vanaf 15.30 uur de openingshandelingen. Het Ondernemershuis Olst-Wijhe is gevestigd in het Holstohus in Olst.

Doel Ondernemershuis
Op 1 juli 2017 is het Ondernemershuis Olst-Wijhe van start gegaan. Het doel van dit laagdrempelige initiatief is drieledig:

Het bieden van een begeleidingstraject voor mensen met een uitkering vanuit de Participatiewet naar het eigen ondernemerschap.
Het adviseren van inwoners van Olst-Wijhe die als ondernemer willen gaan starten.
Het versterken van het ondernemersklimaat binnen de gemeente Olst-Wijhe en van de bestaande netwerken.

Aanwezigheid en bereikbaarheid
Elke donderdagochtend is projectleider Ineke Westerink tussen 8.30 en 12.30 uur in het Holstohus aanwezig om potentiële ondernemers te woord te staan. Deze kunnen zonder afspraak langskomen. Iedereen die een uitkering krijgt op grond van de Participatiewet, kan hier tijdens deze ochtend werken aan zijn/haar ondernemerschap en onderneming. De deelname aan en advisering vanuit het Ondernemershuis is kosteloos.

Het maken van een afspraak met het Ondernemershuis Olst-Wijhe verloopt via het secretariaat van Ondernemershuis Deventer; 0570 758 021 of info@ondernemershuis-deventer.nl.