Popquiz met live band in de Deventer Schouwburg

Popquiz met live band in de Deventer Schouwburg

Popkenners uit Deventer en omgeving opgelet! De Deventer Schouwburg organiseert dit seizoen de Popquiz. Mét 5-koppige Live Band en als presentator mister Popquiz Wim den Blanken. Op 9 oktober staat de eerste editie gepland.

In verschillende rondes worden door middel van korte live muziekfragmenten, video’s en foto’s vragen gesteld over popmuziek van de jaren 70 tot nu. Weet jij de juiste artiesten bij de video’s, de titel van het gespeelde nummer of de juiste band bij de getoonde albumhoes?

Wim den Blanken is muziekliefhebber pur sang en deelt deze liefde graag met anderen. Hij maakt al vele jaren muziekquizzen in en om Deventer. De laatste jaren ook samen met Karel Tadema die met zijn band voor een topsfeer zorgt.

De band bestaat naast Karel Tadema uit zangeres, songwriter en percussionist Chalina Smit, drummer Michiel Nijs, toetsenist/pianist Dani Brands en gitarist Ruben Oosting.

De Deventer Schouwburg Popquiz is een gezellige interactieve avond uit. Met natuurlijk een prijsuitreiking én lekkere borrelhappen tussendoor.

Vorm een team (max. 4 personen en natuurlijk i.v.m. corona uit één huishouden) en ga de uitdaging aan. Koop snel je kaarten want vol is vol.

9 okt | 13 nov | 4 dec | 20.15 uur

€ 17,50

Incl 5 borrelhappen | excl drank


Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Het bericht Popquiz met live band in de Deventer Schouwburg verscheen eerst op Salland TV.