Running up that Lil’Hill tijdens 22e editie muziekfestival in Luttenberg

De organisatie is al lekker aan het opbouwen op de vroege vrijdagmiddag. De tent staat al en de bewegwijzering wordt vakkundig gedecoreerd. Een enthousiast team van vrijwilligers die dit jaar de 22e editie presenteert, twee keer ging het niet door in verband met de coronapandemie. Het Luttenbergste muziekfestival is sinds 1999 al een begrip in Overijssel en daarbuiten en heeft bands als Kensington, Bettie Serveert en Osdorp Posse eerder al een podium gegeven en nieuwkomers krijgen een kans om het dak van de tent eraf te spelen. Van psychelische bluesrock, indierock tot techno, de voeten gaan zeker van de danstentvloer.

Stefan Klein Koerkamp, een van de betrokken organisatoren legt hoe het festival eruit ziet. “De artiesten presenteren zich op drie locaties op het terrein. En er is een springkussen voor de kleinsten.” Kaarten kopen kan aan de kassa. Het festival is gratis tot 19.00 uur.

https://youtu.be/Jjh_ull-sVo

Tijdens het festival kun je meedoen aan een de renwedstrijd “Running up that hill” muzikaal begeleid door het gehypte nummer “Running up that hill” van Kate Bush.
Het evenement is live te volgen via youtube. Zie hiervoor de website https://www.lilhill.nl/
Kom allemaal luisteren, dansen en feesten aan de Bergweg in Luttenberg. Vanaf 16.00 is het terrein open.

Foto: Sonja Veneman

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico