Scootmobieltraining bij Zwaluwenburg, Colmschate

Een scootmobiel rijden doe je niet zomaar. Helaas gebeuren er nogal eens ongelukken mee en dat kan zelfs een ervaren bestuurder overkomen. Daarom organiseert de gemeente Deventer met enige regelmaat een scootmobieltraining. De eerstvolgende wordt gehouden op donderdag 1 september bij Zwaluwenburg.

Tijdens de training oefenen de deelnemers vaardigheden met hun eigen scootmobiel. Ook worden nieuwe verkeersregels en -borden besproken. Daarom is de training niet alleen voor beginnende bestuurders geschikt, maar zeker ook voor bestuurders die al de nodige ervaring hebben. Het is immers voor elke scootmobielrijder belangrijk om het eigen voertuig én de regels goed onder de knie te hebben.

Deelnemers die voor het eerst komen krijgen een handig boekje met daarin alle regels die gelden voor het rijden met een scootmobiel.

Samenwerking

De gemeente Deventer biedt de training aan, en doet dit samen met een instructeur van Veilig Verkeer Nederland, een ergotherapeut van Ergotherapie Nederland, stichting Fooruit en Scootmobielvereniging de Stokvisrijders. Iedereen is er dus in buitengewoon goede en ervaren handen.

Donderdag 1 september

Op donderdag 1 september is elke scootmobielbestuurder welkom bij Kunstcircuit Oost (Zwaluwenburg 2, 7423 DS Deventer) van 10.00 tot 12.30 uur (de zaal is open vanaf 09.30 uur).

De toegang is gratis.

Meer weten of aanmelden?

Mensen die belangstelling of vragen hebben kunnen contact opnemen met Fooruit. Dat kan per e-mail: via welkom@fooruit.nl of telefoon: 0570 64 17 95 (op maandag en woensdag van 10.00 – 16.00 uur).

Het aantal plaatsen is beperkt, dus aanmelden is nodig. Dat kan tot uiterlijk 22 augustus via het telefoonnummer van Fooruit of via het aanmeldformulier op de website van Fooruit (www.Fooruit.nl)

______________________

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico