TTV Wijhe organiseert AH scholierentoernooi en Kindertafeltennisfeest voor heel Olst-Wijhe

Alweer voor de 46e keer organiseert de TTV Wijhe in de Kerstvakantie het jaarlijkse Albert Heijn tafeltennistoernooi voor basisscholieren (groep 5 tot en met 8) en Kindertafeltennisfeest (groep 3 en 4). Voor beide activiteiten worden de kinderen uit de hele gemeente Olst-Wijhe uitgenodigd.

Het Albert Heijn Tafeltennisscholierentoernooi wordt gespeeld op donderdag 3 januari in het clubgebouw van TTV Wijhe aan De Lange Slagen. De kinderen spelen per leeftijdscategorie om prachtige prijzen. Hun prestaties tellen echter ook mee voor de prijs voor de beste school. Vorig jaar won Sint Jozef uit Wijhe de wisselbeker. Gaat dit jaar opnieuw een school uit Wijhe aan de haal of wint misschien wel een school uit Olst, Den Nul of Boskamp?

Vrije training

Op de woensdagen 12 en 19 december kunnen de deelnemers aan het scholierentoernooi gratis trainen in het clubgebouw van TTV Wijhe aan De Lange Slagen van 14 tot 15.30 uur. Voor batjes, balletjes en drinken wordt natuurlijk gezorgd.

 

AH-Kindertafeltennisfeest

Op vrijdagochtend 4 januari organiseert TTV Wijhe in haar clubgebouw het Albert Heijn Kindertafeltennisfeest voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. De kinderen gaan allerlei aan tafeltennis gerelateerde spelletjes doen. Onder de deelnemers verloten we vier vrijkaartjes voor Ballorig.

 

Aanmelden voor 31 december
Wil je ook meedoen? Stuur dan voor 31 december een mailtje aan ttvwijhe@hotmail.com. Schrijf hierin je voor- en achternaam, de naam van je school, de groep waar je in zit en een telefoonnummer voor noodgevallen. Voor de vrije trainingen hoef je je niet aan te melden.

 

 

Het artikel TTV Wijhe organiseert AH scholierentoernooi en Kindertafeltennisfeest voor heel Olst-Wijhe verscheen het eerst op Salland1.