Van 21 t/m 23 augustus geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen

Vanwege werkzaamheden rijden er vanaf vrijdag 21 t/m zondag 23 augustus geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen. Arriva zet bussen in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Wanneer rijden er geen treinen

  • Vanaf vrijdag 21 augustus t/m zondag 23 augustus rijden er geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen. Arriva zet bussen in.
  • Donderdag 20 augustus vervalt in de middagspits van 15.00 tot 18.00 uur de sneltrein op het traject Zwolle-Emmen. Hier worden geen vervangende bussen voor ingezet.
  • Op maandag 24 augustus rijden er geen extra spitstreinen en wordt de hele dag de dienstregeling met twee treinen per uur gereden. 

Reizen met vervangende bussen                                                               

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd                                                                                                                                        

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.  

Welkom, mondkapje verplicht 

Voor het reizen met het ov geldt: je bent van harte welkom. Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Vanaf 1 juni geldt in het ov, ook in het trein vervangend vervoer, een verplichting tot het dragen van een mondkapje. We vragen reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen. De bussen zijn zo ingericht dat reizigers voldoende ver van elkaar en van de chauffeur kunnen zitten tijdens hun reis.