jubileumweekend 90-jarig bestaan Sc. Overwetering

Het weekend van 6 en 7 september: jubileumweekend 90-jarig bestaan Sc. Overwetering
Dit jaar bestaat Sc. Overwetering 90 jaar (1929 – 2019) en dat is een moment dat gevierd moet worden. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september staat Sc. Overwetering daarom geheel in het teken van dit bijzondere jubileum. Op het terrein worden (in en rondom de feesttent) meerdere sportieve en gezellige activiteiten georganiseerd. Tevens wordt tijdens dit weekend de jaarlijkse terugkerende Kick Off van het voetbal- en handbalseizoen geïntroduceerd. Middels dit artikel willen wij u informeren over het programma en iedereen die de club een warm hart toedraagt uitnodigen om dit feestelijke moment met ons te vieren.
Vrijdag 6 september – Sc. Overwetering Pubquiz
Bent u helemaal thuis op gebied van algemene kennis, sportvragen en onnodige weetjes? Of vind u het gewoon gezellig om mee te doen met een aantal mensen, geef u dan samen met uw team/familie/vrienden/buren op (max. 6 deelnemers per team) voor de Sc. Overwetering Pubquiz! Iedereen is welkom, lid of geen lid. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via de website (www.overwetering.nl). Vol = Vol.
Zaterdag 7 september – Sc. Overwetering Kick Off 2019/2020 en Jubileumfeestavond
Dit jaar organiseert Sc. Overwetering voor het eerst een spetterend begin van het sportseizoen met de zogenaamde Kick Off. Doel van deze middag is om alle jeugd van onze sportclub in het zonnetje te zetten en om samen met hun voetbal- of handbalteam, familie en andere bekenden vol energie en op een gezellige manier een nieuw sportief jaar tegemoet te gaan. Het programma start om 12:30 uur en om 13:30 presenteren alle jeugdteams en de senioren selectie voetbal zich onder begeleiding van een stadionspeaker zich op het hoofdveld van Overwetering. Na de presentatie zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud (zoals een stormbaan en rodeorijden) georganiseerd. Dit is voor de teams, maar ook voor andere jeugd (broertjes/zusjes, neefjes/nichtjes) die zijn komen kijken. Tijdens de activiteiten is er voor de andere aanwezigen een gezellig plekje op ons terras te vinden.
Het programma gaat ’s avonds verder met om 18:45 uur de presentatie van de selectie handbal dames 1 in sporthal de Hooiberg. Zij spelen aansluitend de jaarlijkse presentatiewedstrijd met dit jaar als tegenstander Heeten dames 1.
Om 20:30 uur start de feestavond in het kader van het 90-jarig jubileum. Er wordt flink uitgepakt om dit hoogtepunt te vieren. Samen met de band Tribute die garant staan voor het maken van een mooi feest, wordt de tent op zijn kop gezet. Aansluitend komt er een DJ die dit gezellige spektakel voorzet. Er is geen entree voor het feest op de zaterdagavond, toegang is gratis.

Het bericht jubileumweekend 90-jarig bestaan Sc. Overwetering verscheen eerst op Salland TV.