Parkinson Café Deventer 8 februari in Woon/zorgcentrum Humanitas

Parkinson Café Deventer is een ontmoetingsplek voor iedereen die met parkinson of parkinsonisme te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger, zorgverlener en iedereen die belangstelling heeft. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact.

Het is belangrijk om zaken op tijd te regelen. Wanneer iemand wilsonbekwaam/handelingsonbekwaam is mag hij/zij geen officiële documenten meer ondertekenen. Deze handtekening is echter wel nodig als bv een echtpaar het huis wil verkopen.

Notaris Lilian Thijssen zal vertellen over de juridische aspecten van het maken van een levenstestament en het geven van een volmacht.

Edith Brouwer vertelt vanuit de praktijk. Zij heeft ervaring met het opstellen van een persoonlijk levensdossier, ondersteunt mensen bij (administratieve) zaken, is gesprekspartner bij het opstellen van het levenstestament en is nabestaandenbegeleider.

Tijd: van 14.00 uur – 16.00 uur met inloop vanaf 13.30 uur.

Waar: Vanaf september 2022 zijn de bijeenkomsten in WOON- EN ZORGCENTRUM HUMANITAS, RADBOUDLAAN 1, 7415 VA DEVENTER.

Parkeren: parkeerplaats van winkelcentrum Keizerslanden.

Aanmelding: Niet nodig Inlichtingen: Annie Overmars-Groen, coördinator Parkinson Café Deventer, telefoon 0572-357758 of e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl. Informatie is ook te vinden op de website www.parkinsoncafedeventer.nl