Royals Verzamelbeurs in Nijverdal

Nijverdal – In Zalencentrum Het Vischnet te Nijverdal wordt op zaterdag 8 oktober 2022 voor de 20e keer de Royals Verzamelbeurs gehouden.  In 2020 was er geen beurs, vorig jaar wel een beurs met beperkende voorwaarden. Dit jaar hopen we dat alles weer als vanouds is zonder corona-maatregelen.

Op dit jaarlijkse Oranje-evenement, dat tot de gezelligste van Nederland behoort (volgens de bezoekers), bieden de vele standhouders op hun kraam tijdens deze Oranjeverzameldag weer veel Koningshuisartikelen aan. Mokken, glazen, borden, ansichtkaarten, foto’s, lepeltjes, u kunt het zo gek niet verzinnen of u vind wel iets van uw gading. Bezoekers zullen weer vanuit heel Nederland naar Nijverdal afreizen. Ook voor verzamel-items van buitenlandse vorstenhuizen kunt u hier terecht. Oranjeliefhebbers kunnen naar hartelust snuffelen, kopen en verkopen.

Er zijn veel mensen die verzamelen, maar niet iedereen weet dat er jaarlijks 2 specifieke beurzen zijn voor de Koninklijk Huis verzamelaars. In april is er altijd een beurs in oranjestad Buren en altijd op de tweede zaterdag in oktober de beurs in Nijverdal.

De Royals Verzamelbeurs is geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Zalencentrum het Vischnet bevindt zich aan de Grotestraat 70 te Nijverdal, naast de Vrije Evangelische Kerk. Toegangsprijs is € 3,00 per persoon.

Wilbert Slooijer (zelf een fanatiek Koningshuis-verzamelaar) en zijn familie nemen de organisatie deze dag voor hun rekening. Voor nadere informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen met Wilbert Slooijer, bereikbaar via royalsverzamelbeurs@kpnmail.nl of via 06-44958739.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website: www.royalsverzamelbeurs.nl