Dankzij Vrijwilligers middag in Raalte

Een maatschappij zonder vrijwilligers is ondenkbaar. Ook in de gemeente Raalte zijn er gelukkig heel veel sociaal en maatschappelijk betrokken mensen die zich inzetten als vrijwilliger.
Hier zijn we heel dankbaar voor en daarom organiseert het Vrijwilligerspunt Raalte ook dit jaar weer de Dankzij Vrijwilligers. Een middag om alle vrijwilligers, van jong tot oud, in de gemeente Raalte in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun enorme inzet! De DankZij vrijwilligers vindt plaats op zaterdag 22 oktober van 14:00 tot ca. 18:00 uur bij recreatiebedrijf de Maathoeve in Heeten.

Deelnemen aan de DankZij vrijwilligers is gratis en iedereen die zich afgelopen jaar heeft ingezet als vrijwilliger kan deelnemen. Aanmelden kan tot 30 september a.s. via https://www.vrijwilligerspuntraalte.nl/agenda/dankzij-vrijwilligers-2022-0. Hier vind je tevens het programma en activiteitenaanbod waar uit gekozen kan worden.
Wil jij ons helpen om dit bericht door te sturen naar alle mensen in je netwerk die vrijwilligerswerk in de gemeente Raalte doen?
Zo zorgen we er met elkaar voor dat er een leuke middag georganiseerd kan worden en we vrijwilligers kunnen bedanken voor hun inzet.