Kat overgoten met frituurvet in Olst

Afgelopen week is een kat in Olst overgoten met frituurvet. Hoe het incident heeft kunnen plaats vinden, is nog niet bekend. Het baasje van de kat is nog opzoek naar de dader: “Graag kom ik in contact met je, drinken we een bak koffie en hebben we het er over. Hoor ik het via via neem ik contact met jou op.”

Remco Kolkman, baasje van de kat, wist niet wat hij zag toen de viervoeter thuis kwam. Kolkman: “Ik begrijp dat katten voor overlast kunnen zorgen. Maar om een kat te overgieten met een bak water gemixt met frituurvet vind ik wel heel ver gaan.” Kolkman had zijn handen vol met het wassen van het beestje, maar de jonge kitten maakt het inmiddels goed. Volgens het baasje vond het incident plaats rondom de Rozestraat in Olst.

Kolkman besloot het incident na afloop te plaatsen op Facebook om de dader te kunnen opsporen. Tot dusver zonder respons. Wel levert het bericht de nodige steunbetuigingen op:” Wat fijn dat hij nu veilig bij jou is!!” Ook maken mensen zich behoorlijk kwaad over het incident: “Wat laf. Wat een stumpert. Hoe durfen ze? Bahh misselijk volk.”

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl