28 december 1e editie Dorpsquiz Raalte

Op 28 december start de eerste editie van de Dorpsquiz Raalte. Ruim 1500 deelnemers, verdeeld over 100 teams, zullen diverse vragen en opdrachten, met veelal een Raalter insteek, proberen te beantwoorden en uit te voeren. De teams spelen bij mensen thuis, in (sport)kantines, of in cafés. De locatie van elke team moet in ieder geval in Raalte dorp zijn. Teams mogen gebruik maken van alle bronnen die voor handen zijn om de vragen te beantwoorden.

Om 18:30 uur opent wethouder Toeter het spektakel en worden de 100 teamcaptains door de organisatie bijgepraat. Hierna gaan de captains terug naar hun team en begint de daadwerkelijke quiz. Om 23.30 uur moeten de quizboeken weer worden ingeleverd bij de organisatie die tijdelijk gehuisvest is in zaal Zwakenberg aan de Schoolstraat. Hier kunnen de teams, onder het genot van een hapje en een drankje, even napraten over de avond.

De prijs is eeuwige roem en een geldbedrag voor een goed lokaal doel. De prijsuitreiking daarvoor is op 18 januari 2020 in de Leeren Lampe en zal worden verricht door Burgemeester Dadema.

Voorop staat: gezelligheid, saamhorigheid en verbinding tussen jong en oud.

Datum: 28 december
Tijdstip: 18:30 uur
Locatie: Zaal Zwakenberg, Schoolstraat 11

U bent zaterdag 28 december van harte welkom bij de Dorpsquiz. Zaal Zwakenberg is vanaf 18:15 uur geopend.

Wilt u voorafgaand aan de Dorpsquiz contact met de organisatie? Neem dan contact op via Pieter Nijland (06-102 333 48) of via info

Met vriendelijke groeten

Namens het bestuur van de Dorpsquiz Raalte

Pieter Nijland

www.dorpsquizraalte.nl


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht 28 december 1e editie Dorpsquiz Raalte verscheen eerst op Salland TV.