Agenda Burgerweeshuis Deventer

3 maart / € 15,50/ Adje + Dillie aanvang 20.00 uur

Adje is al jarenlang geliefd op zowel de straat als in de clubs. Als veelzijdig hiphopartiest balanceert hij al jaren tussen het consistent uitbrengen van straatrap en het regelmatig scoren van smerige clubhits. Hierdoor zou je Adje kunnen zien als de perfecte link tussen de oude en de nieuwe generatie hiphop-liefhebbers.

4 maart / € 30,- /Kabaka Pyramid aanvang 19.00 uur

Kabaka Pyramid is een revolutionaire tekstschrijver met een unieke muzikale stijl; hij mengt de kracht, energie en melodie van reggae met de lyriek van hiphop. Hij is een multitalent uit Kingston en geldt, net zoals zijn maatjes Protoje en Chronixx, als één van de grote voortrekkers van de reggae-revival. Hij won 5 februari een Grammy Award voor ‘Best Reggae Album’ met zijn tweede album The Kalling.

4 maart / € 15,50 /Hacienda w/ Carista / Fafi Abdel Nour aanvang 23.00 uur

De Utrechtse Carista is al een paar jaar keihard doorgebroken. Haar sets swingen tussen elektronische beats en vette grooves.

Fafi Abdel Nour draait al jaren mee in het nachtleven en is medeoprichter van het LHBTQ-concept HOMOOST in Groningen. Terwijl hij de oorsprong van disco en house eert, houdt hij het speels met de nieuwste breaks en sleept je mee met kosmische grooves.

10 maart / entree gratis / Nieuwe Electronische Waar (NEW) release party in Walhalla aanvang 19.30 uur

Vanavond presenteert Nieuwe Electronische Waar (NEW) de zeventiende compilatie met tracks van talentvolle producers uit Oost-Nederland. Het album, wat verschijnt bij het Deventer label esc.rec, wordt die avond tijdens een releaseshow in Walhalla in Deventer gepresenteerd.

10 maart / € 19,- / Amsterdam Klezmer Band / aanvang 20.00 uur

Mix een dosis klezmer met een snufje jazz, voeg daar een scheutje Balkan aan toe, en voilà, je hebt het recept voor Amsterdam Klezmer Band.

11 maart / € 11,- / Jimmy Diamond (album release) / Walhalla aanvang 20.00 uur

Jimmy Diamond neemt je mee naar de americana en rootsrock van de jaren zeventig, doordrenkt met moderne indierock. Muziek die staat voor een episch geluid door middel van rauwe gitaren en pedal steel.

11 maart / € 12,- / Boogie Nights /Burgerweeshuis, 20.00 uur

Vanavond wordt het Burgerweeshuis Deventer weer omgetoverd tot discotheek. We pakken weer groots uit met o.a. onze verlichte dansvloer en de videoclips uit de 70s, 80s en 90s. Het leukste feestje van Deventer maken we samen.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico