Allman maakt programma 25 jaar Ribs & Blues compleet

Allman, een naam die tot in de eeuwigheid verbonden zal blijven aan de betere Southern rock.

Devon Allman is de zoon van de in 2017 overleden Gregg Allman, toetsenist, zanger en songwriter van de legendarische Allman Brothers Band.

In 2017 formeerde hij het Devon Allman Project en startte een wereldtournee in 2018-2019 met Duane Betts als speciale gast. Dat leidde tot de Allman Betts Band.

Op 2e Pinksterdag staat deze Allman Brothers telg met eigen band op de Mainstage in Raalte.

Het programma van Ribs & Blues 2023 is nu helemaal rond.

Op zaterdag opent GROLLO het festival. De band is de ultieme interpretatie van Cuby & The Blizzards en zal veel liefhebbers plezieren.

Op de eerste Pinksterdag is bluesgitarist Julian Sas terug van weggeweest. Uit Canada komt het grote talent Spencer Mackenzie. The Bintangs staan voor nostalgische bluesrock.

Dampende en stomende r&b, blues en gospel, of zoals hij het zelf noemt: ‘black roots music for everyone’, brengt de excentrieke Amerikaan met de naam Fantastic Negrito.

Jarenlang was Erik Neimeijer de energieke en creatieve kracht achter de populaire band Bökkers, op de Delta Stage van Ribs & Blues speelt hij een muzikale thuiswedstrijd.

Ook op de eerste Pinksterdag te bewonderen zijn: Dan Patlansky, snarenwonder uit Zuid-Afrika en de Britse Elles Bailey, die onlangs Artist en Live Act of the Year werd gekroond bij de prestigieuze UK Americana Awards 2023!

Ribs & Blues bestaat 25 jaar. In totaal komen 24 internationale roots -en bluesacts naar de verjaardag editie van het festival. De kaartverkoop is in volle gang.

Het complete programma, informatie en TICKETVERKOOP via www.ribsenblues.nl