De Theatergroep Onbeperkt bestaat dit jaar 10 jaar.

De Theatergroep Onbeperkt bestaat dit jaar 10 jaar. Ter gelegenheid daarvan heeft regisseuse Luisella Lai een film gemaakt met de leden van de theatergroep, honderden figuranten en even zoveel vrijwilligers. De film, getiteld ‘Anders Bekeken’, is in juni feestelijk in première gegaan. Vanwege het grote succes én de vraag hiernaar, is er nu een dvd-box uitgebracht.

Deze dvd-box zal dinsdag 3 december van 19 – ca. 21 uur feestelijk worden gepresenteerd in het Titus Brandsmahuis, Titus Brandsmaplein 2 te Deventer. Op deze avond zal Ton Strien, burgemeester van de gemeente Olst-Wijhe, de eerste exemplaren van de dvd uitreiken aan drie leden die vanaf de oprichting verbonden zijn aan het theatergezelschap. De avond wordt muzikaal omlijst door Corinda van Tilborg. De trailer en de videoclip van de film staan op YouTube https://youtu.be/hORRe1AQ4CQ . Bij de film is ook een lesprogramma ontwikkeld. Mee informatie hierover kunt u vinden op www.dramastrada.nl/projecten-inclusie

Het filmproject Anders Bekeken is genomineerd voor de muzeprijs van de gemeente Olst-Wijhe. Op 19 januari 2020 wordt de winnaar van deze prijs bekend gemaakt.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht De Theatergroep Onbeperkt bestaat dit jaar 10 jaar. verscheen eerst op Salland TV.