Feestelijke seizoensopening 24 september in de Deventer Schouwburg

Met een mix van muziek, musical en kleinkunst presenteren we op deze avond het aanbod van het nieuwe theaterseizoen aan je. Geniet van de voorproefjes van diverse artiesten.
Onze eigen regionale cabaretheld Jeffrey Kleine Koerkamp praat de avond vakkundig aan elkaar. Dat wordt gegarandeerd lachen!

Het nieuwe theaterseizoen wordt er weer een om van te smullen. Naast een aantal grote cabaretnamen zoals Bert Visscher, Pieter Derks, Paulien Cornelissen, Peter Pannekoek en Paul de Leeuw, zijn er ook nog tal
van andere pareltjes die de Deventer Schouwburg komen bespelen.

Wat te denken van aantrekkelijk toneel door Toneelgroep Oostpool met ‘De Bananengeneratie’ of ‘Adam & Eva 2.0’ met acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs.
Laat je meevoeren op de mooie muziek van Tim Akkerman & The Ivy League of met The Royal Dutch Scam die een ode brengt aan Sting en The Police.
Óf laat je bedwelmen door de dansvoorstelling ‘Fortune’, waarin Club Guy & Roni samen met het Indiase Navdhara India Dance Theatre en Slagwerk Den Haag op zoek gaat naar wat ons gelukkig maakt.
Maar wat is geluk precies?

Kortom, weer voor elk wat wils, diverser dan ooit en het programma gaat gefaseerd in verkoop, om zo beter in te kunnen spelen op de actualiteit.

Naast de previewavond kan je ook komen genieten van onze gave theater experience die het gehele openingsweekend plaatsvindt (van 23 t/m 25 september).

Theatergezelschap Maria Guerrera maakt met ‘Een reis naar mens’ een unieke theatervorm, waarbij je als bezoeker niet in je stoel zit, maar al lopend de ‘voorstelling’ ervaart met al je zintuigen.

Weer even geprikkeld worden? Mis dit dan niet!

Wélke artiesten er een voorproefje komen geven op de Seizoensopeningsavond 24 september blijft voor nu nog even geheim.

Maar laat je verrassen en kom het ontdekken op het mooiste podium van Deventer!

Seizoensopening
Met diverse previews, gepresenteerd door cabaretier Jeffrey Kleine Koerkamp

Zaterdag 24 september | 20:30 uur

Kaarten: € 7,50

Ticketlink: https://deventerschouwburg.nl/programma/seizoensopening-22-23

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico