Foto-expositie Olst-Wijhe tot en met 13 maart te zien in Infocentrum IJssel Den Nul

Op vrijdag 24 januari werd de foto-expositie over Olst-Wijhe officieel geopend door wethouder Marcel Blind. Tot en met vrijdag 13 maart is de expositie voor iedereen te bewonderen in het Infocentrum IJssel Den Nul. De expositie geeft een unieke kijk op Olst-Wijhe, door de ogen van haar inwoners. Er zijn beelden te zien van de prachtige natuur, de gezellige evenementen en kernen.
In de zomer van 2019 organiseerde de gemeente Olst-Wijhe een fotowedstrijd. Deelnemers konden foto’s inleveren in de categorieën natuur, evenementen en kernen. Er werden ruim 100 prachtige foto’s ingestuurd door inwoners van de gemeente. De fotowedstrijd werd ook opgemerkt door de expositiecommissie van het Infocentrum IJssel Den Nul. Zij besloot een expositie te maken van een deel van de ingezonden foto’s. De drie winnende foto’s van de wedstrijd hebben een ereplek in de expositie. De expositie in het Infocentrum is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.
Het bericht Foto-expositie Olst-Wijhe tot en met 13 maart te zien in Infocentrum IJssel Den Nul verscheen eerst op Salland TV.