Genoeg te zien en te beleven in Zwolse theaters in de kerstvakantie

Tijdens de feestdagen en de kerstvakantie valt er genoeg te beleven bij Zwolse theaters. Show, cabaret, dans en muziek, Zwolse theaters pakt weer groot uit. Met een aanbod voor jong en oud is een uitstapje naar het theater tijdens de kerstvakantie niet te missen. Ga helemaal op in het verhaal van Messiah uitgevoerd door Nieuwe Philharmonie Utrecht. Train de lachspieren bij De grote Un, Dos, Stress kerstspecial of begin de dag goed met een feestelijke kerstbrunch.

Magische kerstavond

Vier ’s middags alvast kerst met het Soweto Gospel Choir. Dompel u tijdens de koude en donkere wintermaanden onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel Heart of Africa uitgevoerd door hét beste gospelkoor van de wereld. Na deze voorstelling kunnen bezoekers de avond magisch afsluiten in Schouwburg Odeon. Want deze kerstavond organiseert Zwolse theaters op initiatief van programmamaker Oscar Kocken voor het eerst De Alternatieve Nachtmis. Een avond inclusief een alternatieve kerstpreek van Joost Prinsen, een terugblik op 2022 met Tijmen Dokter, dans van Samir Calixto en Nachtmis-muziek van huisband Maartje & Kine.

Warme kerstdagen

Dans samen door de kerstdagen met het Sibiu National Ballet Theatre. Op zondag 25 december brengt het wereldberoemde kerstballet De Notenkraker naar Theater de Spiegel. Een sprookje voor jong en oud op de schitterende muziek van Tsjaikovski.

Op maandag 26 december mogen de voetjes van de vloer bij Celtic Steps. Liefhebbers van Ierse folk, kerst en traditionele dans kunnen hun hart ophalen bij deze grootse Ierse dans- en muziekshow. Beleef An Irish Christmas met Ierse Riverdance.

Nieuwjaarsconcert | Phion

Om het goede jaar goed te beginnen, speelt Phion het vuurwerk van de instrumenten in het Nieuwsjaarsconcert op dinsdag 10 januari. Dit seizoen viert het orkest Nieuwjaar in Oost-Europa, met een veelheid aan melodieën en composities die reiken van Oostzee tot diep in de Balkan. Niemand minder dan Maestro Schaefer zal het concert begeleiden. Bestel kaarten Bestel kaarten voor een voorstelling via zwolsetheaters.nl/winter. Kaarten zijn 24 uur per dag online te bestellen via zwolsetheaters.nl, telefonisch via 0900 1435 (€0,45/minuut) of bestel aan de kassa in Café Foyé, geopend op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Foto: Undosstress Kerstspecial

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl