Goede voornemens? Actieweken aquasporten zwembad Tijenraan

Goede voornemens? Actieweken aquasporten zwembad Tijenraan
Van 8 tot en met 21 januari zijn de actieweken in zwembad Tijenraan. Iedereen met goede voornemens kan in beweging komen door gratis en vrijblijvend mee te doen aan één of meer groepslessen. Wie vóór 1 februari enthousiast is geworden en een abonnement afsluit hoeft geen inschrijfkosten (normaal €23) te betalen. Nieuw dit jaar is Aquafloat. Aquafloat is een intensieve work out op een drijvende mat. Een effectieve én leuke training voor kracht en balans.
Aquafloat wordt drie keer per week gegeven op dinsdag om 18.00 uur, woensdag om 18.45 en vrijdag om 9.45 uur. De lessen duren 30 minuten. Naast aquafloat kunnen deelnemers kiezen uit een grote variatie aan groepslessen: aquabootcamp, aquachallenge, aquafietsen, aquafloat, aquagym, aquajoggen, aquamoves, aquapower, aquasteps, aquavaria en babypeuterzwemmen. Voor iedere doelgroep en voor elk sportieve doel is een passende training. Meer informatie over de groepslessen staat op de website www.sportbedrijfraalte.nl/groepsles.
Aanmelden gratis proefles Aanmelden voor een gratis proefles kan via de website www.sportbedrijfraalte.nl/gratisproefles. Uiteraard kan aanmelden ook persoonlijk via de receptie van Sportcentrum en zwembad Tijenraan, telefonisch via 0572 760 600 of per email via info.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht Goede voornemens? Actieweken aquasporten zwembad Tijenraan verscheen eerst op Salland TV.