Kaartverkoop Stadsfestival Zwolle gaat van start 

De kaartverkoop voor dit festival vol diversiteit aan cultuur start op 18 juli a.s. Dus wees er snel bij!

Het Stadsfestival is een driedaags cultureel festival vol theater, muziek, kunst, dans en film verspreid over verschillende locaties in de binnenstad van Zwolle. Het festival is een unieke samenwerking tussen culturele organisaties Museum de Fundatie, Zwolse theaters, Hedon, Het Academiehuis, Stadkamer, ANNO museum in de maak en het Fraterhuis.

Programma
Het kloppend hart van het festival, het Grote Kerkplein is van vrijdag tot en met zondag gevuld met muziek, theater, horeca, poëzie en filosofie. Hier zijn (gratis) concerten bij te wonen van onder andere Zuco 103, Stones Sessions, Freez, Sandra van Nieuwland en Primaat.

Het Familieplein bevindt zich op het Goudsteegplein. Hier kunnen de jongste festivalbezoekers op zaterdag en zondag genieten van onder andere Vos en Haas, de Zingende Zeemeerminnen, luisteren naar het muzikaal prentenboek of meedoen aan één van de workshops.

Montmartre keert naar Zwolle op de Blijmarkt. Gedurende het hele weekend zijn er verschillende kunstenaars aanwezig die ter plekke kunst maken en aanbieden. Bezoekers kunnen hier ook terecht voor de kaartverkoop, informatie en hier bevindt zich het startpunt van de theater- en muziekroutes. De vrijdag- en zaterdagavond wordt afgesloten met een Silent Disco.

Naast de pleinen kunnen bezoekers verschillende voorstellingen op locatie bezoeken van Toneelgroep Oostpool, KASKO, Comedytrain of intiem theater beleven vanuit een gondeltje met Radman in een 18 meter hoog reuzenrad. Daarnaast is er iedere avond de mogelijkheid om een buitenfilm te bezoeken.

Het volledige programma en de kaartverkoop zijn vanaf maandag 18 juli te vinden op www.stadsfestival.nl.