Acties Groene Loper Deventer: Bloemen en planten met korting

Met fikse korting bloembollen of planten bestellen: dat kan via de Groene Loper Deventer. Iedereen in Deventer kan meedoen. Wees er wel snel bij, want op is op! Bestel nu met fikse korting bloembollen en plantjes en tover een kaal stukje stoep, gras of grond om in een groene oase! Met een fleurige geveltuin of boomtuin help je bijen, vlinders, vogels en andere dieren. Ook helpt groen tegen hittestress en wateroverlast. En… het vrolijkt de hele buurt op!

De biologische bloembollen zijn voor de helft van de prijs en voor een duurzaam plantenpakket betaal je maar € 15,- in plaats van € 50,-. Je kunt kiezen voor een zon- of schaduwpakket en of je er een klimop of klimhortensia in wilt. De bollen zijn te bestellen t/m 7 augustus en de planten t/m 31 augustus. Bestel en bekijk de bloembollenpakketten en de plantenpakketten op Ulebelt.nl/plantacties. Bekijk daar ook de gewijzigde afhaaldagen op de Ulebelt.

De Groene Loper Deventer De Groene Loper Deventer helpt mensen en organisaties die hun buurt willen vergroenen of biodiverser maken. Het wordt uitgevoerd door de Ulebelt. Kijk voor alle acties op: www.ulebelt.nl/groeneloper