Komende week in het Hoftheater

Donderdag 23 februari komt André Manuel naar het HOFtheater met zijn nieuwe voorstelling De Zieke Geest. Mensen die Manuel kennen, weten dat zijn humor niet voor de zwakke magen is. Zaterdag komen Kikker en zijn vriendjes naar Raalte! Kikker is wat ongerust want zijn hartje doet zo raar… Wat is er toch aan de hand? Er zijn 2 voorstellingen: om 13.30 en 16:00 uur. Woensdag 1 maart wordt er, vanwege de voorjaarsvakantie, een spannende film vertoond voor iedereen van 6 jaar en ouder.

Donderdag 23 februari: André Manuel – De Zieke Geest.

Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs? Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden in De Zieke Geest. Deel 1 van een nu al legendarisch drieluik. Kaarten kosten €20,-

Zaterdag 25 februari: Kikker, Haas, Eend e.a.: Kikker is verliefd (3+)

Kikker en zijn vriendjes, bekend van de boeken van Max Velthuijs, zijn al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus maakt hij nu weer een uitstapje naar het theater. In de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical Kikker is verliefd! Duik je mee met Kikker en zijn vriendjes in een vrolijk, muzikaal avontuur! Er zijn twee voorstellingen: om 13.30 en 16.00 uur. Kaarten kosten €19,50.

Woensdag 1 maart: Film: De Allergrootste Slijmfilm (NL) (6+)

Er gebeurt iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt. Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen? Kaarten voor deze film kosten €8,-

Kaartverkoop Kaarten zijn te bestellen via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

Powered by WPeMatico