Spoorwegovergang Jan Hooglandstraat gesloten van 24 februari 23.00 uur tot 2 maart 7.00 uur

Oude Allee ook afgesloten

Van vrijdagavond 24 februari 23.00 uur tot donderdagochtend 2 maart 7.00 uur werkt aannemer BAM dag en nacht aan het spoor. De overweg bij de Jan Hooglandstraat is deze periode afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Fietsers en wandelaars kunnen gebruikmaken van de nieuwe fietstunnel. Rondom de overweg zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden.

De werkzaamheden

Op de spoorlijn tussen Deventer en Zwolle wordt op verschillende plekken de treinbeveiliging vernieuwd. Dat is nodig omdat de treinbeveiliging aan vervanging toe is. Op en rond het station worden wissels verwijderd en verdwijnt het derde spoor. Dat geeft ook ruimte om de overweg Jan Hooglandstraat aan te passen. Omdat er één spoor vervalt wordt de oversteek van de overweg wordt korter en daarmee veiliger. Perron 1 wordt verwijderd en het stationsoverpad wordt aangepast.

Oude Allee ook afgesloten
De overweg in de Oude Allee is ook afgesloten. Dit heeft te maken met de sanering van een spoorwegovergang tussen de Oude Allee en de Puinweg.

Inzet bussen

Tijdens de werkzaamheden rijden er bussen in plaats van treinen.

Vragen?

Vragen over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ProRail via een contactformulier op prorail.nl/contact. Bij noodgevallen of ernstige hinder is ProRail dag en nacht bereikbaar op 0800 – 776 72 45 (gratis).

Powered by WPeMatico