Nabeschouwingen voetbal, volleybal en waterpolo

Het wekelijkse overzicht van de nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: Schalkhaar wint van BWO met een vroeger treffer.
  • Voetbal: Overwetering wint en bemachtigd belangrijke punten voor het kampioenschap.
  • Voetbal: Wijhe’92 wint ook en staat nipt bovenaan de ranglijst.
  • Voetbal: Heeten wint van de hekkensluiter en is sinds vorige week kampioen.
  • Volleybal: Salvora speelde promotiewedstrijden. Helaas zonder resultaat.
  • Waterpolo: WZC de IJssel dames 1 is dit seizoen ruim kampioen geworden.

Alle nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren.

Voetbal

Trainer Marcel Geestman na de voetbalwedstrijd Schalkhaar – BWO in de 2e klasse I zondag. Eindstand 1-0. Schalkhaar staat 7e van de 14 in de stand met 30 punten. Dat is een plek voor handhaving. Voor Schalkhaar is, met uitzondering van kampioen worden, theoretisch nog alles mogelijk.

Trainer Sander Poll na de voetbalwedstrijd Albatross – Overwetering in de 3e klasse D zondag. Eindstand 0-2. Overwetering staat 9e van de 14 in de stand met 33 punten. Dat is een plaats voor nacompetitie. Echter is theoretisch alles nog mogelijk voor Overwetering.

Trainer John Beijen na de voetbalwedstrijd Wijhe’92 – Beekbergen in de 3e klasse D zondag. Eindstand 3-0. Wijhe’92 staat 1e van de 14 in de stand met 41 punten. Echter is het zo spannend dat zelfs nacompetitie tegen degradatie nog mogelijk is. Die kans is wel heel klein.

Trainer Martin Dollenkamp van Heeten na de voetbalwedstrijd De Gazelle – Heeten in de 4e klasse G zondag. Eindstand 0-5. Heeten staat 1e van de 11 in de stand met 44 punten en is kampioen. De Gazelle staat 11e met 2 punten en heeft nog een hele kleine kans om een nacompetitieplek te bemachtigen.

Volleybal

Trainer Jordan Weggelaar van Salvora na de damesvolleybalwedstrijden om promotie tegen Kerkemeijer Gemini en Kuipers Flevoll. Salvora verloor beide wedstrijden en werd daardoor laatste. Dat betekent dat ze (normaal gesproken) volgend jaar weer uitkomen in de 3e divisie.

Waterpolo

Aanvoerster Emmely Tapper over het seizoen van WZC de IJssel Dames 1. WZC de IJssel is ruim kampioen geworden in de 3e klasse B met 36 punten.

Powered by WPeMatico