Rondreisexpositie Verhalende fotografie in Schuilenburg Raalte

De jaarlijkse rondreisexpositie van Fotoclub Salland gaat weer van start
De rondreisexpositie van Fotoclub Salland bestaat dit jaar uit een collectie foto’s met het thema: Verhalende fotografie: foto’s die een verhaal vertellen of waarin een boodschap is verwerkt. De leden van Fotoclub Salland hebben hun best gedaan niet alleen mooie foto’s te maken, maar ook een verhaal over te brengen met hun foto’s: soms met één enkele foto en soms met een collage van meerdere foto’s. De verhalen die worden verteld gaan over uiteenlopende onderwerpen: van alledaagse gebeurtenissen tot meer ingrijpende gebeurtenissen uit het verleden of het heden.
Schuilenburg is dit jaar de eerste van drie zorginstellingen waar deze foto’s te zien zijn namelijk van 8 januari tot eind maart 2020 (de tweede verdieping). Na Schuilenburg ‘reist’ de expositie nog naar Swaenewoerd en Brugstede (Lemelerveld).
Wij zijn blij met onze jaarlijkse rondreisexpositie iets te kunnen betekenen voor de Sallandse woonzorglocaties. Meer informatie over Fotoclub Salland op www.fotoclubsalland.nl; https://www.facebook.com/FotoclubSalland/
affiche 2020.pdf


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht Rondreisexpositie Verhalende fotografie in Schuilenburg Raalte verscheen eerst op Salland TV.