Showkorps Amicitia Boerhaar, wat doe je na het eeuwfeest?

In het weekend van 25 en 26 januari is het weer zover: de jaarlijkse uitvoering van Showkorps Amicitia Boerhaar zal plaatsvinden. Wederom zal dit concert gehouden worden bij Feest- en Sfeerlocatie Logtenberg te Boerhaar. Afgelopen 12 oktober vierde Amicitia haar 100 jarig bestaan en dit werd groots gevierd met een receptie, ook bij Feest- en Sfeerlocatie Logtenberg. Nu is het weer tijd voor een uitvoeringsweekend!
Zoals u van het showkorps gewend bent, zal het programma weer bestaan uit verschillende muziekstijlen en biedt zij weer een mooi gevarieerd programma. Alle onderdelen van de vereniging – het slagwerk, de majorettes en minirettes en het orkest – zullen zich hierbij presenteren en zich weer van hun beste kant laten horen en zien, natuurlijk met de gebruikelijke portie humor. Het orkest zal veel verschillende muziekstijlen ten gehore brengen waarmee zij het concert toegankelijk maakt voor muziekliefhebbers van álle leeftijden: het repertoire varieert van The Beatles tot stukken van onder andere Ed Sheeran en Blof.
Ook heeft Amicitia sinds mei 2019 een nieuwe dirigent in dienst: Jasper Tuik. Onder leiding van hem is het orkest volop bezig het speelniveau naar een hoger level te tillen. Zo zijn er dit jaar ook twee pittige fanfarestukken toegevoegd aan het muzikale repertoire, die de muzikanten volgens henzelf goed onder de knie hebben gekregen. Kortom: dit wilt u niet missen!
De uitvoeringsavond op 25 januari zal om 20.00 uur starten. Op zondag 26 januari zal de aanvang om 14.00 uur zijn. Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis toegang, de entréeprijs voor volwassenen bedraagt €5,00. Uiteraard kunnen donateurs de uitvoeringen gratis bezoeken op vertoon van de donateurskaart.
Na de uitvoeringen kan er weer gestart worden met nieuwe opleidingen.
Een ieder, jong of oud, met muzikale belangstelling is welkom. Amicitia nodigt belangstellenden uit om vrijblijvend 4 gratis proeflessen te nemen of informatie op te vragen. Meer informatie over Showkorps Amicitia kunt u vinden op de website:
www.showkorpsamicitia.nl, of op Facebook: Showkorps-Amicitia-Boerhaar
 
 
 
 

Het bericht Showkorps Amicitia Boerhaar, wat doe je na het eeuwfeest? verscheen eerst op Salland TV.