Uitnodiging uitreiking Doemee-Award 2019

12 december is het zo ver. Dan reikt MEE de Doemee-award uit in de regio’s Flevoland, Gelderland, Overijssel en voor het eerst in Drenthe. Dit wordt een feestelijke uitreiking en om al deze initiatieven nog meer in de spotlights te zetten, zou het leuk zijn als u hier misschien een stukje over wil schrijven.

Uitnodiging
Graag nodigen we u uit om deze feestelijke uitreiking bij te wonen op 12 december van 15.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) bij het stadion de Vijverberg in Doetinchem. Adres: Lijsterbeslaan 101-A, 7004 GN Doetinchem.

Doemee-award 2019

De Doemee-award is een prijs voor een persoon of organisatie die zich met een lokaal initiatief in de regio Gelderland, Flevoland, Drenthe of Overijssel inzetvoor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, een chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen. Met hun enthousiasme maken zij het verschil; door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. Om dit enthousiasme te waarderen en te stimuleren, reikt MEE in samenwerking met (lokale) partners een stimuleringsprijs en een publieksprijs uit.

Uitreiking
U kunt bij aanvang genieten van de prachtige muziek gezongen en gespeeld door United by Music. We besteden die middag aandacht aan alle nominaties, want ieder initiatief dat bijdraagt aan een inclusieve samenleving met positieve en enthousiaste inzet verdient een podium. Tot slot wordt bekend gemaakt wie per regio met de Doemee-award naar huis gaat en drinken we graag samen een drankje.

Handige informatie
Parkeren kan op P1, de parkeerplaats voor de hoofdingang.
De mensen die rolstoelafhankelijk zijn kunnen met de lift naar de 1e etage, waar de uitreiking plaatsvindt. Ook bevindt zich daar een aangepast toilet.

Vragen?

Heeft u vragen over deze uitreiking, dan kunt u mailen naar: k.konijnenberg

uitnodiging_liggend.png


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Het bericht Uitnodiging uitreiking Doemee-Award 2019 verscheen eerst op Salland TV.