Voorstellingen Hoftheater in kerstsfeer

Het HOFtheater wordt omgetoverd in kerstsfeer en ook de voorstellingen passen in dat thema. Dinsdag 13 december komt de winnaar van prestigieuze muziekprijzen, Fergal O Murchú, met een Ierse muziekgroep het kerstfeest inluiden met memorabele wintershow. Vrijdag 16 december komt 70’s unplugged met het theaterconcert Songs for the road. Zaterdag 17 december is er een improvisatie -cabaretavond te zien met de mensen van Op Sterk Water. Zij spelen een speciale Kerstshow.

Dinsdag 13 december om 20.15 uur: Irish Christmas – an intimate evening Als de Ieren kerst vieren kan dat alleen maar uitmonden in een onvergetelijk muzikaal feest. Laat het maar aan Fergal Ó Murchú over. De grootmeester van de traditionele Ierse muziek, die al elf prestigieuze muziekprijzen in de wacht sleepte met zijn producties, heeft een nieuwe kerstshow in de startblokken staan die u nog lang zal heugen. Deze show is uitverkocht.

Vrijdag 16 december om 20.15 uur: 70’s Unplugged – Songs for the Road Van Eagles tot Crosby Stills Nash & Young; van John Denver tot James Taylor; van Joni Mitchell tot Linda Ronstadt en vele anderen. Een avond genieten voor de liefhebbers van pure popmuziek! Kaarten kosten €23,00 (nog enkele kaarten)

Zaterdag 17 december om 20.15 uur: Op Sterk Water – Kerstshow
De mannen van Op Sterk Water helpen ons herinneren dat improviseren niet alleen onontkoombaar is, maar zelfs de oplossing in vele situaties. Ook met kerst, de gezelligste tijd van het jaar. Dave Luza en Daniël Koopmans komen met een gast: (kerst-)steractrice Elisa Beuger. Dus die ouderwets kneitergrappige improcomedy, maar dan met een gouden randje. Op Sterk Water staat al 20 jaar aan de top. Laat je verbazen door hun snelheid en humor. Train de lachspieren tijdens een ouderwets avondje improvisatiecabaret. Kaarten kosten € 20,00

Kaartverkoop Kaarten bestellen kan via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

Foto: 70’s Unplugged