Werkzaamheden herinrichting centrum van Raalte gestart

Het centrum van Raalte gaat op de schop. De werkzaamheden zijn deze week begonnen. Aannemer Klink-Nijland heeft een depot voor materialen en machines op de Domineeskamp ingericht en het werkterrein op de Grote Markt opgebouwd. Vandaag starten de eerste ondergrondse werkzaamheden.

De ondergrondse werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van een infiltratiesysteem om hemelwater op te vangen. Na afloop wordt er tijdelijke noodbestrating aangelegd. Deze werkzaamheden duren ongeveer vier weken. De winkels en woningen in het centrum zijn gewoon bereikbaar.

Wekelijks inloopmoment

Elke donderdag vindt er tussen 15.00 uur en 17.00 uur een inloopmoment plaats in het Annahuis. Je kunt hier terecht met vragen over de werkzaamheden en de voortgang. Kan je vraag niet wachten tot het wekelijkse inloopmoment? Neem dan contact op met omgevingsmanager Jorinde van Klink-Nijland via 06 – 1287 4286.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Ga dan naar www.klink-nijland.nl/herinrichtinggrotemarktraalte of volg de facebookpagina van Klink-Nijland over de herinrichting www.facebook.com/HerinrichtingGroteMarktRaalte. Benieuwd hoe het centrum van Raalte eruit komt te zien? Kijk dan op www.raalte.nl/centrum.