Winterfestijn Kerst in de Koepel

Deventer. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel organiseert op zondagmiddag 18 december in het Worpplantsoen een sfeervol en Warm Winterfestijn ‘Kerst in de Koepel’. Op twee podia vinden van 13 tot 17 uur continu muziekoptredens plaats. Daarnaast zijn er vele leuke randactiviteiten. Het festivalterrein wordt sfeervol verlicht en er staan diverse tentjes waar wat te doen is. Het evenement wordt gedragen door diverse Deventer organisaties, artiesten en zangkoren. Een waar familie evenement voor en door inwoners van de Gemeente Deventer en omstreken.

In de koepel en (verwarmde)circustent treden op: Close Harmony- & a Capellakoor Vocalized, Duo Rambonet, Boundless Brass, Nova Mae, Midwinterhoornblazers, Deventer Hanzezangers, The Celtic Tribe, Nodox Blues, Trio Jemilo en als uitsmijter een Rocking Christmas Show van de band Little Sister&The 4 Roses.

De overdekte kraampjes in de tenten bieden warme drankjes en heerlijke winterse lekkernijen zoals Glühwein, warme chocolade melk, originele Dèventer Snert met rookworst. Verder is er de vertoning van de Life Videoregistratie Kroamschudd’n van Herman Finkers, Hulleman’s Winter voederkastjes en demo Midwinterhoorns maken.

Voor de kinderen is de Colorful Circle workshop aanwezig, Kinderen schminken, de Ezeltjes kraal, een Schapenweide en uiteraard de Kerstman die samen met de Kerstvrouw altijd in is voor een leuke fotoshoot. Kerst in de Koepel is entreevrij maar een vrije gift is altijd welkom.

Nadere informatie op: www.muziekkoepelneringbogel.nl en Facebook: https://www.facebook.com/muziekkoepelworp