ArboPositief in november

ArboPositief, de netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden, organiseert een reeks tweewekelijkse bijeenkomsten. Op woensdag in Hardenberg en op dinsdag in Ommen. De onderwerpen sluiten zoveel mogelijk op elkaar aan. Voor november staan bijeenkomsten gepland over onder meer netwerken, de elevatorpitch en speeddaten.

De economie trekt aan en er zijn meer werkzoekenden die een baan vinden. Toch zijn er lokaal zorgen over de nijpende vraag naar arbeidskrachten en het uitblijven van een match met werkzoekenden. Kortom, positieve landelijke ontwikkelingen die regionaal niet altijd zijn terug te zien. ArboPositief praat met verschillende partijen om daar verandering in te krijgen.

ArboPositief is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden. Samen wordt gewerkt aan een betere en kansrijkere positie op de arbeidsmarkt. De bijeenkomsten in Hardenberg zijn op 1, 15 en 29 november in de ontvangstruimte op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg. In Ommen op 7 en 21 november in De Kern, Bouwstraat 23. De inloop is vanaf 10.00 uur. De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee € 1,50. Meer informatie op Facebook ArboPositief Ommen-Hardenberg.

Source: Salland TV