Artiesten zaterdag en zondag Stöppelhaene bekend!

Ronnie Flex, The Dirty Daddies, Bizzey, Lijn 7 en Miss Montreal
Zaterdag: Ronnie Flex, the Dirty Daddies, Lijn 7 en DJ Lars

Na een grote uitverkochte tour is het voor Ronnie Flex zaterdag 25 augustus tijd voor een mega optreden op het hoofdpodium van Stöppelhaene met de band Deuxperience. Flex behoort inmiddels tot een van de grootste artiesten van Nederland op dit moment. De eigenzinnige rapper heeft met mega hits als ‘Energie’, ‘Plek Als Dit’, ‘Zusje’ en ‘Drank & Drugs’ een abonnement op de hitlijsten. In 2015 was het controversiële nummer ‘Drank & Drugs’ die de Capellenaar volledig op de kaart zetten. Met de Deuxperience Band op het podium (incl. twee fantastische achtergrondzangeressen) zal Ronnie zaterdag 25 augustus het Stöppelveld gegarandeerd verrassen, verbazen en laten genieten!

Geheel in het wit gekleed met hier en daar een indianentooi, komen de stoere muzikanten van The Dirty Daddies met sexy dancemoves, een arsenaal aan confetti-douches, vlammenwerpers en CO2-kanonnen menig man en vrouw omverblazen. De 7-koppige spektakelband uit Tilburg, die alweer 5 jaar alle Nederlandse feesten op z’n kop zet, zal voor de derde maal een spervuur van hits komen uitstorten over het publiek in één lange duizelingwekkende medley. Van Bon Jovi tot Pink en AC/DC, en van de Venga Boys via Whitney Houston terug naar Limp Bizkit. Een over de top feest van herkenning!

Het licht gaat uit, de spot gaat aan. Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. De energie die van het podium spat, zorgt ervoor dat de vonk tussen de band en het publiek al bij het eerste liedje overspringt. Daar staan ze: de mannen van LIJN 7. LIJN 7 bestaat al vele jaren en ontleent zijn naam aan de buslijn naar de eerste oefenruimte. Met covers van Queen, K3, André Hazes tot Swedish House Mafia… je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Een show met een bak energie, waardoor iedereen in de Sallandse Herberg zingt, lacht en danst! Iedereen is welkom, meedoen gaat vanzelf!

In de feestfabriek draait DJ Lars. Vorig jaar heeft hij de hele tent van voor tot achter, van links naar rechts, aan het dansen gekregen. Door zijn opzwepende draaistijl, verrassende mixen en veelzijdige platenkeuzes hebben we nu al zin in de zaterdagavond! Een avond waar je kunt dansen, zingen en springen op feestmuziek, disco classics, top 40 en clubmuziek!

Zondag met The Hillbilly Moonshiners, Miss Montreal en The Euros
Moeite met opstaan na een zware zaterdagavond? Niet wanneer je je beseft dat the Hillbilly Moonshiners op je wachten zondagmiddag. Deze Weertse snoeshanen verbluegrassen alles wat los en vast zit. Van “All the single ladies” van Beyoncé en “Little green bag” van George Baker tot Black or white van Michael Jackson; alles wordt ondergedompeld in een Louisianaans moeras en komt er druipend van de honkytonk weer uit. Rednecks uit Salland, verzamelt u!

Miss Montreal bouwt haar eigen feestje met Bierpop, maar ook zeker op zondagmiddag van Stöppelhaene! Jong en oud is welkom om mee te zingen met haar oude hits en de nummers van haar nieuwste album: “Don’t Wake Me Up”. Een album met festivalknallers en kleine, intieme, gevoelige singer-songwriterliedjes. Live met band op het hoofdpodium! Na afloop van het optreden van Sanne Hans volgt een energiek feest met The Euro’s! Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren spelen The Euros het dak van ’t Stöppelveld. Je betrapt jezelf op het bespelen van luchtgitaar, zingt de longen uit je lijf en geniet van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel…!
And last, but not least: Bizzey!

Ein-de-lijk mag de organisatie bekend maken dat Bizzey de vrijdagmiddag naar Stöppelhaene komt! Biz-wie? Speciaal voor iedereen die het afgelopen jaar nauwelijks buiten is geweest of nog niet bekend is met Spotify en Youtube leggen we het nog even uit: Bizzey is jarenlang actief geweest als MC van Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack en scoort tegenwoordig track na track. Met miljoenen views en streams en zijn model-looks verovert deze man het hart van vele mannen en vrouwen! Nieuwsgierig? Check snel zijn album: November!

Kaartverkoop Stöppelhaene muziekprogramma
De kaartverkoop voor het muziekprogramma met André Hazes, Racoon, Lil Kleine, Chef’Special en Ronnie Ruysdael op donderdagavond 23 augustus is reeds gestart. Kaarten zijn te koop via de website www.stoppelhaene.nl en lokale voorverkoop bij Schulten Lederwaren en Primera in Raalte. Kaarten kosten € 25,- (excl. administratiekosten bij online verkoop). Voor kinderen tot en met 14 jaar zijn er speciale kaarten voor € 15,- in de voorverkoop. De optredens op vrijdag, zaterdag en zondag zijn gratis te bezoeken!

Meer informatie op www.stoppelhaene.nl

Source: Salland TV