Deventer Darters Michel van der Horst en Deniz Armut winnen open koppeltoernooi

Meer deelnemers dan vorig jaar vonden afgelopen zaterdag 25 november hun weg naar het Open Koppeltoernooi in Sport- en Belevingscentrum De Scheg. De eerste prijs van maar liefst €500,- ging naar de Deventer darters Michel van der Horst en Deniz Armut. Het toernooi is samen met de NDB-ranking Open Stedendriehoek onderdeel van het Dartweekend.

Vijfenveertig koppels bezochten het Open Koppeltoernooi, zeven koppels meer dan in de eerste editie in 2016. Om 00.30 uur werd de zinderende finale gespeeld tussen de koppels Michel van der Horst & Deniz Armut tegen Marco Hof & Ramon Leferink. Eerstgenoemde Deventer darters wonnen de partij.

In de winnaarsronde ging de tweede prijs van €250,- naar Marco Hof & Ramon Leferink en de derde van €100,- werd gedeeld gewonnen door Marco Oostendorp & Merrel Cornelissen en Daniel van Loenen & Dave de Bruin.

In de verliezersronde waren er ook ‘winnaars’: Wenno Luttikhuis & Jaap Draaijer wonnen de eerste prijs van €150,-, de tweede prijs van €100,- ging naar Jeroen Konijnenbelt & Robin Hessing en de koppels Andy Roaro & Frits Doornberg en Nick Veltman & Edwin Weenum wonnen de derde prijs van €50,-.

Veel bekende darters in het Deventer circuit bezochten ook zondagavond 26 november de NDB-ranking Open Stedendriehoek. De reacties over de organisatie en de accommodatie waren lovend. De faciliteiten waren ook goed in orde voor de 48 deelnemende mindervaliden.

Kijk voor de foto’s van het Dartweekend op facebook.com/DeScheg.

Source: Salland TV