Tijd voor de winterschilder uit Salland

 

Schilderwerken Lenferink is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. Over meerdere generaties is een bedrijf opgebouwd waarbinnen betrouwbaarheid en het leveren van kwaliteit centraal staan. Lenferink werkt voor particulieren, bedrijven en uiteenlopende groepen klanten, zoals woningbouwcorporaties en VvE’s.

Voor iedere klant en klantgroep kunnen betrouwbaarheid en kwaliteit met specifieke wensen gepaard gaan: voor een particuliere klant is een gedetailleerd maatwerk vaak belangrijker dan voor woningbouwcorporaties, die in de regel snel en projectmatig werk verlangen, terwijl voor een zorginstelling juist van het grootste belang is dat de cliënten geen hinder van het onderhoud ondervinden. In dit menu vindt u informatie over de overtuiging en ervaring van Schilderwerken Lenferink, de vakmensen die er werken en de garanties die dientengevolge geboden kunnen worden; in de overige menu’s wordt duidelijk hoe Schilderwerken Lenferink dit alles ten behoeve van de specifieke wensen van verschillende soorten klanten inzet.

Werkzaamheden Schilderwerken Lenferink
Inmiddels is totaalonderhoudsbedrijf Lenferink veel meer dan schilder alleen, wat betekent dat u er niet alleen voor schilderwerk binnen en buiten terecht kunt, maar voor alle onderhoudswerkzaamheden aan de buitenzijde van uw pand. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan beglazings- en timmerwerkzaamheden, wandbekleding, houtrotherstel en onderhoud van het dak. Het grote voordeel van alle onderhoudswerkzaamheden aanéén pand uitgevoerd door één bedrijf, is dat de verschillende disciplines op elkaar worden afgestemd, zodat het werk efficiënter en dus voordeliger kan worden uitgevoerd. Voor de klant is het daarnaast erg gemakkelijk om met alle mogelijke onderhoudszorgen bij hetzelfde bedrijf terecht te kunnen. Lenferink, uw vertrouwde aanspreekpunt voor de schilderwerkzaamheden, is op deze wijze tegelijkertijd uw vertrouwde aanspreekpunt voor verdere onderhoudswerkzaamheden.

 

 

 

Source: Salland TV