Iedere dag lekker eten in DeBuut

Als het thuis, om welke reden dan ook, niet meer lukt om een maaltijd te bereiden of eet men liever niet alleen , dan bent u in het grand café van buurtcentrum DeBuut van harte welkom om te genieten van een goed verzorgde maaltijd van drie gangen. In de keuken van Angeli Custodes wordt de maaltijd bereid en elke dag gebracht naar DeBuut. Ook traditionele en seizoensgebonden producten als asperges en erwtensoep maken deel uit van de maaltijden.

Elke derde woensdag van de maand staat het grand café geheel in het teken van een bepaald thema, de aankleding van het grand café en de maaltijd zijn hierop afgestemd wat leuke gespreksonderwerpen oplevert. Het thema op woensdag 20 maart is Chinees Indisch buffet.

Een normale 3-gangen maaltijd kost € 8,30. Aanvang dagelijks om 12.00 uur, opgave uiterlijk één dag van te voren. De maandelijkse themamaaltijd kost € 10,-. Aanvang om 12.30 uur. Aanmelden voor de themamaaltijd van 20 maart kan t/m 15 maart. Aanmelding kan telefonisch op 088 – 6564 120 of via mail: info@buurtcentrumdebuut.nl. Voor meer informatie over DeBuut zie de website www.buurtcentrumdebuut.nl. DeBuut bevindt zich op Zwanenwoerd 1a (ingang aan de Blekstraat).

 

Het bericht Iedere dag lekker eten in DeBuut verscheen eerst op Salland TV.