Inloopbijeenkomst over afschaffen betaald parkeren in gemeentehuis Raalte

Foto van mensen die een parkeerkaartje kopen bij een parkeerautomaat op het Schutsplein. Achtergrond: er is ruzie over de parkeerboetes in Hoogeveen. 40 km

Eind vorig jaar heeft de gemeenteraad besloten het betaald parkeren per maandag 3 april 2017 in Raalte af te schaffen. Om alle inwoners en belangstellenden te informeren over de nieuwe situatie organiseert de gemeente op woensdag 18 januari a.s van 16.30 tot 19.30 uur een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis (ingang raadzaal).  In de nieuwe situatie wordt het parkeren gereguleerd met blauwe zones. Daarnaast worden vrije parkeerplekken gecreëerd voor langparkeerders.

Door het afschaffen van het betaald parkeren verandert ook de situatie voor houders van een parkeervergunning. De bijeenkomst is bedoeld om  persoonlijk antwoord te geven. Er is geen algemene presentatie en belangstellenden kunnen komen en gaan wanneer het hun uitkomt. Ook is er de mogelijkheid om een reactie te geven op het plan. De plannen zijn vanaf woensdag 18 januari 2017 te raadplegen op de site van de gemeente Raalte.

Het bericht Inloopbijeenkomst over afschaffen betaald parkeren in gemeentehuis Raalte verscheen eerst op Salland TV.

Source: Salland TV