Jubileumconcert Wijhes Mannenkoor

Op zondagavond 16 december a.s. is er ter gelegenheid van het 60 jarig jubileum van het Wijhes Mannenkoor een Kerstconcert. Deze wordt gehouden in de R.K. Kerk Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen aan de Stationsweg te Wijhe Aanvang 19.30 uur kerk open : 19.00 uur Aan dit concert wordt medewerking verleend door:

Regina Ederveen – harp

Gerrit Koele – piano

Henk van der Maten – orgel

Judith Sportel – sopraan

Beert van Oene – tenor

Bert Smedinga – tenor

Dit alles onder algehele leiding van onze dirigente Bea Schreurs. Entree € 7,50 : kaarten verkrijgbaar bij Mico Mode. Dit is het laatste officiële concert van het Wijhes Mannenkoor onder leiding van Bea Schreurs. Nadat zij ons koor bijna 20 jaar heeft gedirigeerd vindt Bea Schreurs het tijd worden om een stapje terug te doen. Met ingang van maandag 14 januari 2019 19.45 uur staat het Wijhes Mannenkoor onder leiding van dirigent Harry Koning uit Nijemirdum. Een mooi moment voor nieuwe zangers om eens bij ons binnen te lopen. We zijn een koor met als kenmerken: Sociaal contact, Gezelligheid en uiteraard het Zingen.

Mannen die van zingen houden zijn uiteraard van harte welkom. Aarzel niet langer. Wij oefenen elke maandagavond in het ’t Langhuus aan de Langstraat 29 in Wijhe. We beginnen de repetitie om 19.45 uur en gaan door tot 22.00 uur. Om 21.00 uur kort onderbreken voor een kopje koffie of thee.

Het artikel Jubileumconcert Wijhes Mannenkoor verscheen het eerst op Salland1.