Lionsclub Raalte en Voedselbank Raalte e.o. op jacht naar Douwe Egberts koffiepunten

Lionsclub Raalte gaat dit jaar weer Douwe Egberts koffiepunten inzamelen voor Voedselbank Raalte e.o. Op die manier steken de Lions met de feestdagen op komst de Voedselbank de helpende hand toe.

De koffiebrander verzilvert de ingezamelde punten in pakken koffie die vervolgens aan de Voedselbank worden gedoneerd. Tot 7 januari 2019 kan iedereen de punten kwijt in de verzamelboxen die bij verschillende supermarkten, winkels en verzorgingstehuizen te vinden zijn.

Armoedegrens Het zijn moeilijke tijden voor veel mensen: niet iedereen profiteert van de goed draaiende economie in Nederland. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket, maar daar zit maar heel af en toe koffie bij.

Koffie lijkt een luxeproduct, zeker voor klanten van de voedselbank. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

Inleveren

De leden van de Lionsclub Raalte nemen de praktische kant van de inzameling voor hun rekening. Zij plaatsen inzamelboxen, halen de boxen leeg en nemen het tellen van de waardepunten voor hun rekening. De club vraagt iedereen om de koffiepunten aan de actie te doneren.

De bonnen kunnen tot 07 januari 2019 worden ingeleverd op de volgende adressen: Plus Severijn Heeten, Parabool Broekland en Mariënheem, Bakkerij Vree Egberts Nieuw Heeten, Bloemen Korbeld Raalte, Jumbo Raalte-Centrum, Jumbo Raalte-Noord, Albert Heijn Raalte, Dirk v/d Broek Raalte, Albert Heijn Heino, Boni Heino, Coöp Luttenberg en Coöp Lemelerveld

Het artikel Lionsclub Raalte en Voedselbank Raalte e.o. op jacht naar Douwe Egberts koffiepunten verscheen het eerst op Salland1.