Kom naar de Innovatiemarkt van Carinova: leuk en informatief!

Een bloempot die praat? Een robot-rollator? Interactieve beleef TV? Beeldbellen met familie of zorgverleners? Allemaal voorbeelden van slimme oplossingen in de zorg. Ervaar het op dinsdag- 22 januari en donderdagmiddag 24 januari tijdens Carinova & Medipoint informatiemarkt in het St. Jozef te Deventer. Iedereen is van harte welkom.

Ervaren en beleven
Met zorg op afstand of zelfs digitale ondersteuning (eHealth) krijgen mensen makkelijker toegang tot hun sociale omgeving en zorg. Toch weten veel Nederlanders nog onvoldoende wat eHealth voor hen kan betekenen. Om de bekendheid hiervan te vergroten organiseert de overheid daarom van 21 t/m 26 januari a.s. de Nationale eHealth week. Voor Carinova & Medipoint een goede aanleiding om te laten zien wat zij en haar partners voor mensen kunnen betekenen. Onder het motto: ‘Vake bu’j te bange! Beleef ut?!’ organiseren zij op dinsdag 22 en donderdag 24 januari samen met diverse partners van 13.30 – 16.30 uur in het St Jozef een innovatiemarkt. De markt is bedoeld voor een breed publiek. Interessant voor jong en oud! In de centrale hal van woonzorglocatie St. Jozef, Sint Jozefplein 1 zullen diverse aanbieders hun laatste innovaties demonstreren. Denk daarbij aan zorgrobots zoals Paro, Tessa en Lea. Maar ook de Carinova THUIZZ-tablet, BeleefTV, de Cradle, VR-brillen, Huiskamer Compaan, Carinova Servicepakket enz. worden live gedemonstreerd. Begrippen die het grote publiek nu misschien nog niet kent, maar die het dagelijkse leven van veel mensen in de (nabije) toekomst zeker gaan beïnvloeden. Daarom wordt een bezoek aan de markt aangeraden.

Medipoint
Samen met Medipoint organiseert Carinova deze informatiemarkt. Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Tijdens de informatiemarkt kan men bij Medipoint met alle vragen over hulpmiddelen terecht. Bij zorglocatie Sint Jozef wordt een tent geplaatst waar men de nieuwste innovaties op het gebied van hulpmiddelen zelf kan ervaren. Natuurlijk kan men tijdens deze middagen ook met alle andere zorgvragen over bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, woonzorg of de behandeldienst bij Carinova terecht.

Naast al deze innovaties is er ook aandacht voor de inwendige mens. Voor muziek, heerlijke hapjes van maaltijdleverancier Gotink en verse koffie of thee is gezorgd.
Dankzij de ondersteuning van het Grand Café in het Sint Jozef en Saxion opleidingen is de organisatie er zeker van dat het een succes wordt. Iedereen is welkom, aanmelding is niet nodig. Voor mensen die niet over eigen vervoer beschikken, is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een pendeldienst. Meer informatie is daarover op te vragen bij de klantenservice van Carinova via tel. 0900 8662.