Maak van héél Overijssel één grote speelplek tijdens de Buitenspeeldag!

Buitenspeeldagin Overijssel

Drie op de tien kinderen speelt niet of nauwelijks buiten. Nickelodeon en Jantje Beton organiseren daarom jaarlijks de Nationale Buitenspeeldag. Samen roepen we speeltuinen, buurten, ouders, scholen, clubs, bedrijven, gemeenten en iedereen die spelen leuk en belangrijk vindt op om een Buitenspeeldag-activiteit te organiseren. Nickelodeon en Jantje Beton bieden ieder op hun eigen manier een helpende hand bij het creëren van spellen, speelplekken en het organiseren van speelactiviteiten.

Daarnaast gaan Paramount zenders Nickelodeon en Nick jr. ieder jaar tijdens de Buitenspeeldag op zwart om buitenspelen te stimuleren. Doe jij dit jaar ook mee met de Buitenspeeldag op 8 juni? Benieuwd wat je op 8 juni kunt doen in Overijssel? In Enschede organiseren ze een Buitenspeeldag waar je kunt meedoen met een sport & spel zeskamp. En in Hellendoorn kunnen kinderen een stormbaan bedwingen.

Dit zijn slechts twee van de vele leuke activiteiten die worden georganiseerd in de provincie Overijssel.
Meld je activiteit nu aan op www.buitenspeeldag.nl en ontvang een gratis ‘Hier spelen wij’-spandoek. Alle aangemelde activiteiten komen op de landkaart op de website te staan, zodat kinderen kunnen zien waar wat te doen is.