Heuvelachtig wandelen tijdens 20e Sallandse wandeltocht

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni a.s. organiseert Wandelsport Haarle voor de 20e keer “de Sallandse Heuveltocht”. Vanaf sporthal “De Veldkamp” te Haarle starten vijf afwisselende routes. De routes lopen vanuit het dorp Haarle naar de mooie Haarlese enk, de schaapskooi en over de prachtige heide.

De langere afstanden gaan richting Hellendoorn, Eelerberg, Hellendoornse es en via de zandkuil en het speelbos weer terug naar Haarle. De Sallandse Heuveltocht is een prima training voor een of DE vierdaagse.

De route is bewegwijzerd en u krijgt een uitgebreide routebeschrijving mee. De bekende “witte” tent van Wandelsport Haarle staat onderweg om even uit te rusten en wat te eten en te drinken. Alle deelnemers ontvangen een appel, aangeboden door Zorgsaam Nijverdal-Hellendoorn.

De afstanden en starttijden zijn:

30 en 40 km tussen 8.00 en 9.00 uur

20 km tussen 8.00 en 11.00 uur

15 km tussen 9.00 en 13.00 uur

8 km tussen 9.00 en 14.00 uur

De start is bij sporthal “De Veldkamp”

Veldkampsweide 1a

7448 RB Haarle

Online inschrijven kan via www.wandel.nl. U kunt zich ook aanmelden bij het startbureau op 11 en 12 juni. De kosten zijn € 4,50 en leden KWBN krijgen korting. Leden van Wandelsport Haarle mogen 1 dag gratis meelopen. Ook mogen kinderen t/m basisschoolleeftijd gratis mee wandelen. De organisatie hoopt vele wandelaars te ontmoeten. Voor meer informatie: www.wandelsporthaarle.nl