Minder treinen door werkzaamheden Vechtdallijnen 13 juni t/m 22 juni

Vanwege werkzaamheden rijden er vanaf zaterdagavond 13 juni tot en met 22 juni minder treinen tussen Zwolle en Dalfsen en tussen Coevorden en Zwolle. Op de momenten dat de trein niet rijdt, worden bussen ingezet. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Wanneer rijden er geen treinen
Vanaf zaterdagavond 13 juni tot en met 18 juni rijden er vanaf 22.59 uur bussen in plaats van treinen tussen Zwolle en Dalfsen en v.v. De trein van 5.51 uur vanuit Zwolle naar Emmen vervalt van maandag 15 juni tot en met 22 juni. Voor deze trein wordt geen vervangend busvervoer aangeboden. De sneltrein van 6.21 uur vanuit Zwolle wordt in deze periode tijdelijk een stoptrein.
Tussen Coevorden en Zwolle worden reizigers van 14 juni t/m 18 juni vanaf 23.00 uur met bussen vervoerd in plaats van met de trein.

Reizen met vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Mondkapje verplicht
Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het vanaf 1 juni verplicht om een mondkapje te dragen in de het openbaar vervoer. Reis verder alleen als het echt nodig is. Blijf thuis bij verkoudheid of griepklachten en houd anderhalve meter afstand op het station, het perron en bij de bushalte. Houd ook bij het in- en uitstappen anderhalve meter afstand.

Het bericht Minder treinen door werkzaamheden Vechtdallijnen 13 juni t/m 22 juni verscheen eerst op Salland TV.