Nieuwe namen Stöppelhaene 2019

o.a. Davina Michelle, Snollebollekes, Jannes en Kris Kross Amsterdam
Stöppelhaene pakt dit jaar flink uit met haar muziekprogramma. Van rock tot dance, van hoempapa tot liefdesliedje, van Youtube-ster tot Piratenkoning: deze editie komt iedereen aan zijn trekken!

Donderdagmiddag: De Zaak Band
Een biertje drinken op het terras bij de Jupiler stage na de optocht? Daar hoort muziek bij! Met een smakelijke balans tussen stevige rock ’n roll, lekkere jazz en frisse popliedjes spelen de jongens van De Zaak Band elke voet van de vloer. En alles in een authentiek, ‘zakelijk’ jasje.
Vrijdagmiddag: Davina Michelle met DJ Lars en Juffr. Jannie
Op onze Jupilerstage zal het Zwols kwartet Juffr. Jannie een feestje gaan maken door moderne pop/rocksongs om te toveren tot dansbare versies.
Davina Michelle beleefde eind vorig jaar een droomstart van haar carrière dankzij haar deelname aan Beste Zangers. Met haar cover van het nummer van Glen Faria ‘Het duurt te lang’ heeft ze de hitlijsten wekenlang aangevoerd. Ook op YouTube weet de zangeres wekelijks duizenden mensen te raken met haar covers. Inmiddels is Davina niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ken je haar nummer Skyward al?

Vorig jaar heeft DJ Lars de hele plein (en ook de hele feestfabriek) van voor tot achter, van links naar rechts, aan het dansen gekregen. Zijn opzwepende draaistijl, verrassende mixen en veelzijdige platenkeuzes zorgen gegarandeerd voor een groot feest.

Vrijdagavond: Snollebollekes, Queenmania, Heinoos, Jannes, Action in DC, Wesley Klein, Stef Ekkel en DJ Lars
Nondeju! Trek stevige schoenen aan, want met Snollebollekes gaat het dak er gegarandeerd af. Snollebollekes, oftewel Rob Kemps uit Best, stond dit jaar twee keer in een uitverkocht Gelredome. Met concrete dansjes en vrolijke beats gaat Snollebollekes deze Stöppelhaene met Ronnie Ruysdael (donderdagavond) de strijd aan wie het grootste feest kan bouwen.

De Italiaanse tribute band Queenmania geldt als een van de allerbeste Queen acts van Europa. Met talrijke en buitengewoon geslaagde tour optredens in heel Europa wordt het publiek overal opgezweept bij grote concerten. Samen met Action in DC: dé grote Nederlandse coverband van ACDC staan zij vrijdagavond op het hoofdpodium.
Høken met de Heinoos: Vier gedreven muzikanten die gaan voor energieke, eerlijke en spontane muziek in de streektaal, en elk optreden tot het uiterste gaan. In veldtocht 2.0 toeren de heren langs meer dan 70 podia in het land om een eerbetoon te geven aan de grondleggers van dialectmuziek: Normaal!

Geen piraat die een groter applaus krijgt dan “onze” Jannes, dé man van het platteland. Vrijdagavond staat hij samen met Wesley Klein en Stef Ekkel in de feestfabriek. Wesley is bekend geworden als winnaar van Popstars 2010 en heeft tegenwoordig grote hits op zijn naam staan als: “Dans met me” en “Omdat ik zo van je hou”. Stef Ekkel komt vrijdagavond naar de herberg om te zingen over zijn woonboot en de (zomer)hit van 2016 “Liever te dik in de kist”.
Zaterdag: Kris Kross Amsterdam, The Dirty Daddies, Lijn 7 en DJ Lars

Kris Kross Amsterdam is een dj-trio uit Amsterdam, bestaand uit de broers Jordy en Sander Huisman en Yuki Kempees. Het begon allemaal op feestjes in hun vaders discotheek. Nu hebben ze megahits en reizen ze de hele wereld over. Begin dit jaar bereikten ze een indrukwekkende mijlpaal van maar liefst 1 miljard streams. Het trio is onder andere bekend van wereldhits als Sex en Whenever en scoorden met Maan en Bizzey een nummer 1 hit met ‘Hij is van mij’.
Geheel in het wit gekleed met hier en daar een indianentooi, komen de stoere muzikanten van The Dirty Daddies met sexy dancemoves, een arsenaal aan confetti-douches, vlammenwerpers en CO2-kanonnen menig man en vrouw omverblazen. Ondertussen spat de energie van het podium in de Sallandse Herberg bij Lijn 7. Verwacht van Lijn 7 covers van Queen, K3, André Hazes tot Swedish House Mafia… Iedereen is welkom, meedoen gaat vanzelf!

De line-up van Stöppelhaene 2019 is met deze aanvullingen bijna compleet. Binnenkort maakt de organisatie het programma voor zondag 1 september bekend.
Muziekprogramma donderdagavond

De kaartverkoop voor de grote muziekavond op donderdag 29 augustus met Within Temptation, BLØF, Glennis Grace, Kraantje Pappie, Ronnie Ruysdael en DJ Paul Elstak is reeds gestart. Kaarten zijn te koop via stoppelhaene.nl of via lokale verkooppunten Schulten Lederwaren en Primera in Raalte. Tickets kosten € 25,- (excl. Servicekosten bij online aankoop). Voor kinderen tot en met 14 jaar zijn er speciale kaarten voor € 15,-.

Meer informatie op www.stoppelhaene.nl

Het bericht Nieuwe namen Stöppelhaene 2019 verscheen eerst op Salland TV.