Nieuwjaarsreceptie gemeente Olst-Wijhe samen met de jeugd

De gemeentelijke nieuwjaarsreceptie 2017 staat in het teken van ‘De jeugd heeft de toekomst’. De gemeente Olst-Wijhe houdt haar jaarlijkse bijeenkomst op 3 januari 2017 in de theaterzaal van Capellenborg in Wijhe. Omdat de gemeente Olst-Wijhe de betrokkenheid van de inwoners belangrijk vindt, is in samenwerking met leerlingen en docenten van Capellenborg een programma gemaakt voor en door de jeugd.

Tijdens de bijeenkomst zal burgemeester Ton Strien zijn nieuwjaarstoespraak houden. Daarnaast zorgen theaterleerlingen van Capellenborg een eigentijdse invulling van de bijeenkomst en voor een ludieke ontvangst van de gasten.

Voorheen vond de nieuwjaarsreceptie plaats in het gemeentehuis in Wijhe. Vorig jaar is gekozen voor een andere aanpak met het Holstohus in Olst als locatie. Deze trend zet de gemeente Olst-Wijhe voort en ontvangt haar gasten dit jaar gekozen in de Capellenborg in Wijhe, waarbij de jeugd een belangrijke rol speelt.

De uitnodiging voor nieuwjaarbijeenkomst is ontworpen door leerlingen van de Capellenborg en digitaal verzonden aan genodigden. De scholieren van de Capellenborg hebben eveneens een filmpje (https://youtu.be/5wUQrL3mG8M) gemaakt dat om via social media de nieuwjaarsreceptie bekend te maken.

Het bericht Nieuwjaarsreceptie gemeente Olst-Wijhe samen met de jeugd verscheen eerst op Salland TV.

Source: Salland TV