Open dag bij Boei 10

Of je nu concreet op zoek bent naar kantoorruimte of dat je gewoon nieuwsgierig bent. Iedereen is welkom om op zondag 12 juni van 10.00 tot 16.00 uur (particulieren) of maandag 13 juni van 15.00 tot 18.00 uur (zakelijke markt) tijdens de open dag een kijkje te komen nemen bij bedrijvencentrum Boei10 in Raalte.

Diverse ondernemers en organisaties aan de Boeierstraat 10 stellen zich dan aan je voor. Op ludieke wijze én met inhoudelijke informatie. “Het idee voor een open huis speelde al langer door onze gedachten. Maar net als met vele andere initiatieven werden ook wij geremd door corona”, vertelt Joop van den Enk, eigenaar van de werkomgeving die inmiddels te boek staat als het grootste bedrijvencentrum van Raalte.

Bezoekers krijgen de kans om aan te haken bij een rondleiding om op die manier een kijkje achter de schermen van de deelnemers te krijgen. Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen en er staan springkussens opgesteld. Bovendien gaat iedereen naar huis met een fraaie en goed gevulde goodiebag.”

De deelnemende bedrijven zijn:

BRES Verhuur, Boei10, Van de Partij, Catering by Erwin, Wantix LED, Just Me advies, Voedselbank, Finovion, Blender Media, Brent Personal training en coaching, Gezinsman, Q coaching, Altersum, Zoaterdag, Chris bouwt en Gomez Trading