Startbijeenkomst IkToon in HOFtheater

Alle culturele verenigingen en kunstenaars (zowel professionals als amateurs) uit de gemeente Raalte zijn van harte welkom bij de startbijeenkomst van IkToon, op woensdag 30 november om 18.30 uur in het HOFtheater in Raalte. Tijdens deze bijeenkomst wordt er nagedacht over de invulling van IkToon 2023.

Laat zien wat je kunt

“IkToon” biedt een podium aan alle (amateur)kunstenaars en is een mogelijkheid om elkaar te laten zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn. In mei 2022 vonden in Heino e.o., Raalte, Mariënheem en Luttenberg verschillende IkToon activiteiten plaats. Komende uit de coronaperiode was het belangrijk dat kunstenaars en culturele verenigingen weer van zich konden laten zien en horen. Het resultaat was een omvangrijk meerdaags programma vol met lokale kunst en cultuur.

Buurtdorpen doe mee!

De stuurgroep IkToon is nu op zoek naar culturele verenigingen en (amateur)kunstenaars uit de gemeente Raalte die in 2023 mee willen doen aan deze kunstzinnige week. IkToon vindt dan plaats van 1 t/m 6 juni. Er is bovendien een speciaal verzoek aan verenigingen en kunstenaars uit Broekland, Lierderholthuis, Laag-Zuthem, Heeten en Nieuw-Heeten om naar de startbijeenkomst te komen. Het zou namelijk mooi zijn als ook deze dorpen in 2023 meedoen aan IkToon.

De startbijeenkomst vindt plaats op 30 november van 18.30 tot 20.00 uur in het HOFtheater in Raalte. Aanmelden kan door vòòr vrijdag 25 november een e-mail te sturen naar

cultuur@raalte.nl o.v.v. IkToon startbijeenkomst. Mocht je vereniging ook jonge leden hebben, laat ze op de 30e meepraten over IkToon 2023.

Clinge 01-05-2021 – Raven en Torre – geportretteerd voor Ik Toon – fotografie@ Sanne Donders

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl