Voorverkoop zwemabonnementen de Tippe gestart

Het nieuwe zwemseizoen bij de Tippe staat weer voor de deur! Van maandag 1 mei tot en met zondag 3 september 2017 kan er weer gezwommen worden in het openluchtzwembad in Heino. Iedereen die een zomer lang wil genieten van het zwembad en de ligweide met uitdagende speeltoestellen kan vanaf 1 maart
een zwemabonnement in de voorverkoop kopen.

Start voorverkoop op 1 maart
In de voorverkoop, die loopt van woensdag 1 maart tot en met vrijdag 31 maart 2017, kan iedereen het zwemabonnement met een korting van ruim 20% kopen. Het zwemabonnement kan online aangevraagd worden op de website www.zwembaddetippe.nl. Bij het aanvragen van het abonnement kan er direct via iDeal betaald worden. Als online aanvragen niet lukt kan voor een persoonlijk abonnement een papieren aanvraagformulier afgehaald worden bij het Dorpshuus aan de Marktstraat in Heino, of bij de receptie van sportcentrum Tijenraan in Raalte.

Een gezinsabonnement kan alleen online aangevraagd worden. Een persoonlijk abonnement kost in de voorverkoopperiode € 52,50 excl. paskosten(normaal € 66,50) en een gezinsabonnement voor maximaal 5 personen € 157,50 (normaal € 200,00) excl. paskosten. Voor extra personen op het gezinsabonnement betaal je vanaf de zesde persoon € 31,50 per persoon (normaal € 40,00).
Met je zwemabonnement heb je ook dit zomerseizoen (van 1 mei tot en met 3 september 2017) gratis toegang tot zwembad Tijenraan in Raalte.
Win een gratis zwemabonnement

Iedereen die in de voorverkoop een abonnement aanvraagt, maakt kans een gratis abonnement te winnen.

Sportbedrijf Raalte en Stichting vrienden van de Tippe stellen ieders een gratis gezinsabonnement beschikbaar en enkele Heinose winkeliers verloten een gratis persoonsgebonden abonnement onder hunklanten.