Opening Deventer Paaskermis met Dave Dekker, selfie wedstrijd en Eurodag

Op vrijdag 7 april gaat de Deventer Paaskermis van start. Vanaf 14 uur is het goedkoop kermis vieren tijdens de eurodag. Veel attracties draaien voor 1 euro en de spelletjes en eetzaken doen een leuke aanbieding.

Om 19.00 uur wordt de kermis officieel geopend door de populaire zanger, en musicalster Dave Dekker. Dave is onder andere bekend als de “kleine” Ciske uit de musical Ciske de Rat, verder is Dave sinds  januari drie dagen per week te zien in zijn eigen docusoap Dave Dekker Dendert Door. Dave zal zijn eigen VLOG tijdens de opening opnemen. Hij wordt ondersteund door de bekende Deventenaar Tonny Leerink.

Maak een selfie en win: Naast goedkoop kermis vieren en een spetterende opening, gaat de selfie wedstrijd van start. Dave maakt de eerst Facebook selfie op de Paaskermis. Wij roepen alle bezoekers op een selfie te maken op de Paaskermis, in, voor of naast een attractie. Plaats je selfie op je eigen Facebookpagina en tag daarin de Kermis (https://www.facebook.com/kermis.deventer). De leukste foto wint een leuk kermispakket! De winnaar wordt op woensdag 12 april bekend gemaakt.

Openingstijden: De kermis is iedere dag (behalve de 1e maandag en dinsdag) geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur.   Op vrijdag,  zaterdag en 1e Paasdag is de kermis van 14.00 uur tot 24.00 uur geopend. Het Platvoet Evenemententerrein heeft een grote parkeerplaats voor auto’s. De kermis is met de fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. De gemeente Deventer wenst iedereen een fantastische en gezellige Paaskermis toe!