Vrolijke familiemusical Kikker in het HOFtheater

Kikker, Haas, Eend, Rat en Varkentje komen terug naar het theater. Theater Terra brengt in de Kerstvakantie de wereld van Kikker tot leven in een compleet nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar. Op vrijdag 28 december is de voorstelling van Kikker en de vallende ster te zien in het HOFtheater.

Een vrolijke familiemusical gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs: Kikker en de vallende ster. Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van kikker doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen….

Kikker nodigt kinderen uit om hem te helpen om alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan. Na afloop mag iedereen met Kikker op de foto én een eigen wens opschrijven en in de wensboom van Kikker hangen!

De voorstelling speelt op vrijdag 28 december twee keer, om 14.00 en 16.00 uur. Kaarten kosten € 15,00 per stuk en zijn verkrijgbaar via www.HOFtheater.nl of 0572 361 361.